Καλησπέρα.
Αυτήν την περίοδο προσπαθώ να πάω από 70 στα 95.
Μετά από μήνες ολόκληρους ταλαιπωρίας να κάνω Perfect skills και να μαζέψω αντικείμενα με διάβολο και αστραπή - ειδικά για σαμάνο που δεν πουλάνε τίποτα έτοιμο κι όλα πρέπει να τα φτιάχνεις μόνος σου - αυτές τις μέρες λοιπόν έβαλα κι εγώ ένα χρηματικό ποσό για να πάρω κουστούμια, αυτόματο κυνήγι και δαχτυλίδι εμπειρίας.
3 μέρες τώρα όταν γυρνούσα από την δουλεία ή όταν ξυπνούσα, με έβλεπα νεκρό στην αρχή της Ατλαντίδας, πράγμα που με έκανε να αναρωτιέμαι πως, αφού ο παίκτης αντέχει ολόκληρο δωμάτιο χωρίς να πεθαίνει..
2 φορές λοιπόν έβαλα screen recorder στον υπολογιστή για να δω τι συμβαίνει..
Την μία φορά ένας παίκτης άλλου βασιλείου με σκότωσε - που δεν πήρε το δωμάτιο , απλά με σκότωσε κι έφυγε - και την άλλη ένας από το δικό μου βασίλειο με "σκληρό" κάρμα - που επίσης δεν πήρε το δωμάτιο, απλά με σκότωσε κι έφυγε- .
Και ρωτώ τώρα εγώ, ξέρω την καραμέλα περί πολεμικού παιχνιδιού εδώ και χρόνια, ωστόσο δεν θα έπρεπε να υπάρχει λίγος αμοιβαίος σεβασμός από παίκτη σε παίκτη όταν όλοι γνωρίζουμε πως αυτοί που φαρμάρουν έχουν βάλει χρήματα και τα αντικείμενα με χρόνο "Τρέχουν" οπότε οι 5-6-7 ώρες που τους στερείς από το exp τους είναι σημαντικές και πληρωμένες;
Έχουμε που έχουμε μείνει 3 και ο κούκος στον σέρβερ, άμα δυσκολεύεται και την ζωή των "μικρών" που προσπαθούν να "ανέβουν" άστα..
Δεν περιμένω απάντηση από κανέναν, απλά τροφή για σκέψη για όσους κάνουν ίδια πράγματα μέσα στο παιχνίδι.