Posts by Euron

Καλησπέρα.

Αυτήν την περίοδο προσπαθώ να πάω από 70 στα 95.

Μετά από μήνες ολόκληρους ταλαιπωρίας να κάνω Perfect skills και να μαζέψω αντικείμενα με διάβολο και αστραπή - ειδικά για σαμάνο που δεν πουλάνε τίποτα έτοιμο κι όλα πρέπει να τα φτιάχνεις μόνος σου - αυτές τις μέρες λοιπόν έβαλα κι εγώ ένα χρηματικό ποσό για να πάρω κουστούμια, αυτόματο κυνήγι και δαχτυλίδι εμπειρίας.

3 μέρες τώρα όταν γυρνούσα από την δουλεία ή όταν ξυπνούσα, με έβλεπα νεκρό στην αρχή της Ατλαντίδας, πράγμα που με έκανε να αναρωτιέμαι πως, αφού ο παίκτης αντέχει ολόκληρο δωμάτιο χωρίς να πεθαίνει..

2 φορές λοιπόν έβαλα screen recorder στον υπολογιστή για να δω τι συμβαίνει..

Την μία φορά ένας παίκτης άλλου βασιλείου με σκότωσε - που δεν πήρε το δωμάτιο , απλά με σκότωσε κι έφυγε - και την άλλη ένας από το δικό μου βασίλειο με "σκληρό" κάρμα - που επίσης δεν πήρε το δωμάτιο, απλά με σκότωσε κι έφυγε- .

Και ρωτώ τώρα εγώ, ξέρω την καραμέλα περί πολεμικού παιχνιδιού εδώ και χρόνια, ωστόσο δεν θα έπρεπε να υπάρχει λίγος αμοιβαίος σεβασμός από παίκτη σε παίκτη όταν όλοι γνωρίζουμε πως αυτοί που φαρμάρουν έχουν βάλει χρήματα και τα αντικείμενα με χρόνο "Τρέχουν" οπότε οι 5-6-7 ώρες που τους στερείς από το exp τους είναι σημαντικές και πληρωμένες;

Έχουμε που έχουμε μείνει 3 και ο κούκος στον σέρβερ, άμα δυσκολεύεται και την ζωή των "μικρών" που προσπαθούν να "ανέβουν" άστα..

Δεν περιμένω απάντηση από κανέναν, απλά τροφή για σκέψη για όσους κάνουν ίδια πράγματα μέσα στο παιχνίδι.

Καλημέρα υπάρχει κάποια στιγμή μέσα στον χρόνο να φτιαχτεί το πρόβλημα να πετάει τα παράθυρα εκτός?

Είναι κρίμα πραγματικά υπάρχουν παιδιά που αφήνουν αυτόματα για το exp/event και μετά μαθαίνουν ότι τους πέταξε εκτός το παιχνιδιού.

Είναι κρίμα γιατί υπάρχει πρόβλημα και δεν λέει κάνεις να το κοιτάξει υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που αυτοί την στιγμή που γράφω είναι δουλειά και στην περίπτωση που τους πετάξει έξω δεν θα μπορούν να τους βάλουν ξανά μέσα είναι άδικο πραγματικά δείτε το λυπηθείτε τα παιδιά που παίζουν το παιχνίδι μην τους τιμωρείται που παίζουν το παιχνίδι.

Είχα το ίδιο σε μόνιμη βάση.

Καταρχήν συμφωνώ πολύ σε αυτό που λες.

Κατά δεύτερον θα σου δώσω ένα tip που βοήθησε εμένα σε αυτήν την περίπτωση.

Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας google.

Έτσι ακριβώς όπως το έγραψα. Το πάτησα στο google, κατέβασα στο κινητό την εφαρμογή, το σύνδεσα μία φορά (Σαν να κάνεις εγγραφή και να συνδέσεις κινητό και υπολογιστή και να βάζεις κωδικό πρόσβασης).

Κάνεις μία φορά την διαδικασία αυτήν και μετά όποτε θες - Αν είναι ανοιχτός ο υπολογιστής σου σπίτι - απλά ανοίγεις την εφαρμογή και βλέπεις την οθόνη του υπολογιστή σου σαν να είναι μπροστά σου ο υπολογιστής.

Φαντάσου έχει τύχει να έχω αυτόματο, να με πετάξει, να με ξανασυνδέσω και να βάλω το αυτόματο κυνήγι και όταν τελείωσε αυτό που ήθελα να κάνω, έκλεισα και τον υπολογιστή.

Βέβαια όταν μπαίνεις στην εφαρμογή έχει επιλογές τύπου να χρησιμεύει το touch του κινητού σου σαν ποντίκι και να κάνει κλικ ή να λειτουργεί σαν αφή για να πηγαινοφέρνεις την οθόνη και να κάνεις ζουμ. Τα βρίσκεις τις πρώτες φορές.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ "ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΑΠΛΟ BUG;"

Συμφωνώ, απλώς είναι μία πρόχειρη λύση. Άσε που με έχει βοηθήσει και άλλες φορές στην προσωπική μου ζωή που χρειάστηκα άμεσα τον υπολογιστή και ήμουν πόσα χιλιόμετρα μακρυά.

Όσοι παίζουν με αυτόματο σε Metin2 και l2 ή διαβάζουν λίθους ψυχής, βιολόγους κλπ τους βοηθάει πολύ σαν πρόγραμμα είτε δουλεύουν , είτε τρώνε πολύ χρόνο σε δραστηριότητες.

Ελπίζω να βοήθησα! :thumbsup:

υ.γ : αν παραβαίνω κάποιους κανόνες που έγραψα κάποιο πρόγραμμα που δεν είναι της εταιρίας, παρακαλώ κάντε η manager edit και σβήστε την επωνυμία του προγράμματος. Όσοι θέλουν να το βρουν θα το βρουν. Δεν είναι κακόβουλο, είναι της google. (Ούτε παρέθεσα link σε κανέναν :rolleyes:)

Καλησπέρα lihoo και ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Είδα το όνομα σου και γύρισα καμιά 10άρια - 12αριά χρόνια πίσω.. Θυμάμαι κάποτε όταν ακόμα πηγαίναμε μαξ 99 λέβελ - και το να έχεις 66άρα πανοπλία και 75άρι όπλο ήταν σενάριο φαντασίας ξέρω γώ γιατί τα βρίσκαμε μόνο κόκκινο δάσος και από κουτιά θανάτου - είχες κάνει μία ατσάλινη +8 και έπεσε ο server και χάθηκαν αντικείμενα. Μετά από λαϊκή απαίτηση κάνανε ολόκληρο live chat με το comma για να βρούμε λύση ;(

Ο ίδιος LIHOO είσαι; Ή τσάμπα αναμνήσεις κατεβάζω;

+1 προφορική προειδοποίηση για ασέβεια κανόνων

2.2 Απαντήσεις σε θέματα που δεν έχουν σχέση με την συζήτηση, καθώς και άνοιγμα θέματος σε λανθασμένο τομέα με μη αποδεκτό/εποικοδομητικό περιεχόμενο (ΣΠΑΜ/Εκτός θέματος κλπ) είναι ανεπιθύμητα και οδηγούν σε προειδοποίηση. Εξαίρεση αυτού αποτελεί ο τομέας Σπαμ.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις.

Άρα η λογική για το "τέλειο" σαν επένδυση είναι να πάρεις ένα Νέσσι επίπεδο 6, να το αφήσεις lvl 1 και να το ταίζεις για 800 μέρες και μετά να ξεκινήσεις να το ανεβάζεις επίπεδα για να πιάσει τα δυνατότερα στατιστικά.

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τα Αβγά κατοικιδίωνΑβγό Νέσσι.pngΜαϊμουδοαβγό.pngΑβγό Αράχνης.pngΑβγό του Ραζαδόρ.pngΑβγό του Nemere.pngΜπλε αβγό δράκου.pngΚόκκινο αβγό δράκου.pngΑβγό μωρού Μπασίντο.pngΑβγό Αζραηλάκου.pngΑβγό Στρουμπ. Δημιούλη.pngκαι την εκκόλαψη τους.

Βλέπω στο chat και σε αγγελίες που γράφουν

"Πωλείται Αβγό Νέσσι level 1 380 μέρες" Ας πούμε.

Οι μόνες πληροφορίες που βρήκα από το wiki είναι ότι τα κατοικίδια αυτά έχουν επίπεδα από το 1 έως το 6 όπου και ανάλογα το επίπεδο δίνουν καλύτερα στατιστικά, τρύπες για ικανότητες κλπ.

Σε τι ακριβώς εξυπηρετεί αυτό που γράφουν, ότι τα ανοίγουν επίπεδο 1 και τα κρατάνε πολλές μέρες; (Τουλάχιστον έτσι έχω καταλάβει).

Δεύτερη ερώτηση. Αν ένα κατοικίδιο έχει 2 τρύπες ανοιχτές ας πούμε. Μπορούμε με κάποιο τρόπο να ανοίξουμε και την τρίτη;

Καλησπέρα σε όλους.

Είμαι Σαμάνος θεραπείας με Perfect skills

Θεραπεία Γιατρειά-P.png

Έκκληση Αστραπής Έκκληση Αστραπής-P.png

Ρίψη Αστραπής Ρίψη Αστραπής-P.png

Ταχύτητα Ταχύτητα-P.png

Επιτέλους ήρθε η ώρα να ανέβω σε επίπεδα.

Έχω μαζέψει από μπόνους αντιστάσεις αστραπής και όσα μου πρότειναν στο παιχνίδι.

Ερώτηση κρίσεως. Έχω κρατήσει την αποστολή "Όπλα για νέους ήρωες" για να μπορέσω να πάρω το 70 λέβελ όπλου μου.

Τι είναι καλύτερο για να ξεκινήσω στην Ατλαντίδα.

Βεντάλια

ή

Καμπάνα;

Η λογική λέει βεντάλια λόγω των ικανοτίτων, άλλα Όσοι Σαμάνοι έχω πετύχει με αυτόματο exp, φοράνε όλοι καμπάνα.

Θα ήθελα λίγο τα φώτα έμπειρων Σαμάνων κατά προτίμηση.