Posts by NIOBH

Καταρχήν να ευχαριστήσω που υπάρχουν δυο σχετικά event το μήνα. Έχω μόνο μια παρατήρηση και ήθελα τη γνώμη σας. Στο event που γίνεται για κάθε βασίλειο υπάρχουν πολλές φλέβες από κάθε είδος, που φυτρώνουν όλες μαζί. Καλό αυτό. Στην έρημο όμως που είμαστε πολλά άτομα, υπάρχουν μόνο δύο φλέβες από κάθε είδος, καθε φορά που φυτρώνουν. Οπότε μαζευόμαστε όλοι μαζί από όλα τα βασίλεια σ' αυτές τις δυό και δεν χωράμε. Κάποιοι χτυπιούνται για να χωρέσουν. Θα μπορούσαν να μπουν περισσότερες?

Αυτό γίνεται γιατί έχουν αυξηθεί πολύ αυτά που δεν ανταλλάσονται, δεν αποθηκεύονται, δεν πουλιούνται, δεν πέφτουν κάτω, δεν στοιβάζονται. Υποχρεωτικά, πολλά απ' αυτά τα κουβαλάμε στον κατάλογο. Επίσης αν τα βιβλία στοιβάζονταν θα γλυτώναμε πολύ χώρο. Και αν όλα γίνονταν αποθηκεύσιμα, πάλι θα γλυτώναμε χώρο. :|

Ναι το alt ήταν έχετε δίκιο γιατί το πρόσεξα χθές που το πατούσα απο συνήθεια :rolleyes: αλλά δεν άλλαζε η μπάρα. Εντάξει ας ελπίσουμε να το δουν σύντομα. Ευχαριστώ.

Πριν το update, με το πλήκτρο shift ( ή μήπως ήταν το alt :/ ) άνοιγε η 2η σειρά της μπάρας συντόμευσης για όσο χρόνο είχαμε πατημένο το πλήκτρο. Συγχρόνως άναβε και η μπάρα ζωής πάνω από το κεφάλι του χαρακτήρα. Τώρα δεν γίνεται αυτό, δηλαδή δεν ανοίγει η δεύτερη μπάρα συντόμευσης με τον ίδιο τρόπο.

Είδα στις επιλογές και ρυθμίσεις ότι με το shift και το νούμερο 2 πας στη 2η σειρά αλλά δε σε γυρνάει μόνο του στην πρώτη. Μένει εκεί στη 2η.

Υπάρχει κάποιο άλλο πλήκτρο να μας πηγαίνει στη δεύτερη γραμμή συντόμευσης για όσο χρόνο είναι πατημένο?

Έχω ψάξει πολύ τις τελευταίες 4 μέρες και τα μόνα που έχω βρει είναι κανα δυο ξεχασμένα superstone. Ας μας πει ενας GM παρακαλώ :|

Ευχαριστω και τους δυο <3 καταλαβα πως παιζεται αλλα μην κλειδωσετε ακομη. Να ρωτησω.. οτι θελει μονο του σου δινει σαν ανταμοιβη; Εγω κλικαρω κατι κι αυτο μου δινει άλλο. Επισης μου δινει 3 ιδια δωρα π.χ. 3 cor και απο αλλα δωρα μηδεν. Π.χ. κανενα δρακοφασουλο

Μιλαω για τις 9 πρωτες ανταμοιβες

Καλησπέρα. Τα δουβλόνια μαζεύονται τόσο εύκολα, εχω ήδη 999 και είχα μόνο 2 κλειδιά, οπότε 2 ανταμοιβές. Κάνω κάτι λάθος? Εχω ξοδεψει 90 δουβλόνια για να δω τις ανταμοιβες. Που αλλού μπορώ να ξοδέψω τα δουβλόνια?

Ευχαριστώ :) όμως εχω μια απορία.. γράφει <<Όταν ενεργοποιηθεί το event, τα drop μπάλας θα γίνονται απευθείας στο event UI και όχι στον κατάλογο σας.>>

Οπότε θα ξαναγίνει αλλά με διαφορετικό τρόπο. Θα μπαίνουν οι μπάλες στο UI και όχι στο inventory. Όπως γίνεται τώρα π.χ. με τα κομματάκια εισιτηρίου. Κατάλαβα λάθος?

Μήπως να μου εξηγήσει κάποιος?

Αλήθεια? Τι κρίμα.. όσα event μ αρέσουν πολύ, δεν τα βάζουν πια ;( Αυτό και τη βροχή μετιν σε χάρτες συντεχνιών.

Μόνο οι κάλτσες έχουν μείνει να μ αρέσουν ακόμα, αλλά είναι μια φορά τον χρόνο. Μήπως θυμάσαι σε ποιό σημείο γράφει ότι το κατήργησαν?

Οι αποστολές επιπέδου και βιβλίων, και οι κύριες αποστολές με καποιον τρόπο συνδέονται. Επηρεάζει η μια την άλλη.

Είχα μια κύρια αποστολή με τα λέπια όιν. Είχα σταματήσει να έχω drop για πολλές μέρες. Θυμήθηκα ότι παλιά, μιλάμε πριν 10 χρόνια, όταν κολλούσε κάτι, μας έλεγαν, ή βγάλε μια αποστολή βιβλίου, ή ανέβα επίπεδο κι ετσι ξεκολλούσε. Πήγα λοιπόν κι εγώ κι έβγαλα μια αποστολή επιπέδου αυτές του κυνηγιού που λέμε. Και ώ του θαύματος είχα drop ένα λέπι όιν και μετά από λίγο άλλο ένα ^^

Τα γράφω αυτά εδώ μήπως τα έχει πάθει και κάποιος άλλος να συνδυάσουμε τις γνώσεις μας :P

Πραγματικά τελείωσε το πασχαλινό event πριν καν αρχίσει το Πάσχα? Ή μήπως θα ξαναέχουμε πασχαλινά μετιν και λαγό?

Μου έχει τύχει να είμαι με δυο λογαριασμούς μέσα και με τον έναν δικό μου, να βλέπω τον άλλον δικό μου να περνάει μέσα από το ποτάμι, αντί για πάνω στη γέφυρα. Ενώ κανονικά περνούσα από τη γέφυρα. Η αλήθεια είναι ότι συμβαίνουν πολλά παρόμοια

Απ, οτι θυμάμαι είχα σκοτώσει κάμποσους στρατηγούς Κορ πριν 5-6 μέρες, για την αποστολή κυνηγιού 93 lvl. Σήμερα πήγα κι έβγαλα μια αποστολή από βιβλίο και μόλις την τελείωσα, είδα ότι άναψε πάλι η αποστολή κυνηγιού και την ανοίγω και βλέπω πάλι ζητάει 80 στρατηγούς Κορ. Όσους ζητούσε στην αρχή. Σα να μην την ξεκίνησα δηλαδή. Το παρατήρησε άλλος αυτό? Ισχύει έτσι ή είδα κάτι λάθος?