Αν πάρω κάποιο με προβολή υπαρχει τρόπος να τα διαχωρίσω;
Posts by NIOBH
-
-
Γνωρίζετε αν υπάρχει ανταλλάξιμο κι ας ειναι και της μιας ωρας.
-
Χάλασα 1400 dc σήμερα αγοράζοντας σεντούκια μαμούθ. Γέμισε η αποθήκη iten shop με ring exp και δυο γλυφιτζούρια και δυο δρακοφάσουλα. Ποτέ δεν έτυχε μαμούθ. Δεν πωλείται ποτέ μόνο του?
-
Ψάχνω στο item shop και δεν βρισκω. Πότε το πουλάνε? Που μπορώ να βρω?
-
Μπορείτε να κλειδώσετε. Ευχαριστώ πολύ
-
Ευχαριστώ πολύ. Νομίζω δεν μου φτάνουν οι μέρες για το 60άρι
χρειάζομαι μία ακόμα.
-
-
Έστω να γινόταν τύλιγμα για όλα τα lvl. Να μπορείς να τα ανταλλάξεις ακόμα κι αν είσαι 1 lvl
-
Τύλιγμα από 90 lvl? Kαι σιγά ρε παιδιά τα δώρα που δίνουν... Δηλαδή για να πάρω φίλτρα και φασόλι ζεν και μικρά ελιξήρια πρέπει να πάω 90 lvl. Λίγο υπερβολικό δεν είναι?
-
Το έψαξα.. δεν άλλαζε με αυτόν τον τρόπο σ εμένα. Μέχρι που ρώτησα και τεχνικό κομπιούτερ. Κι αυτός ρώτησε άλλους και το ψάξανε. Το αποτέλεσμα.. Με δεξί κλικ στην μπάρα, ανοίγω "ρυθμίσεις γραμμής εργασιών" και μετά επιλέγω "συνδυασμός κουμπιών γραμμής εργασιών" και επιλέγω το "ποτέ". Και έγινε θαύμα. Τα παράθυρα χωρίστηκαν.
Ευχαριστώ και πάλι. Μπορείτε να το κλειδώσετε.
-
Τι λες τώρα; Και έψαχνα αλλού. Ευχαριστώ πολύ, θα το δω οταν παω σπιτι.
-
Γειά σας. Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Παλιότερα τα εικονίδια του μετιν, κάτω στην μπάρα του pc, εμφανίζονταν το κάθε ένα χωριστά και δίπλα στο επόμενο. Π.χ αν είχα 4 παράθυρα ανοιχτά είχα και 4 εικονίδια, το ένα δίπλα στο άλλο. Τώρα που άλλαξα windows, (πάλι windows 10 είναι όπως και πριν), τώρα λοιπόν είναι όλα μαζί κολλημένα σε ένα εικονίδιο και αν κλικάρω σε αυτό, τότε μου τα δείχνει όλα με τη σειρά για να επιλέξω.
Υπάρχει κάποιος τρόπος ή ρύθμιση να μπορώ να επιλέξω εγώ το πως θα εμφανίζονται? Ίσως και κάποια ρύθμιση στο μετιν ή στους φακέλους του?
Επίσης ξανακατέβασα το μετιν και υπάρχει ένα θεματάκι.. Όταν πατάω έξοδος από κάποιο παράθυρο του παιχνιδιού, ενώ αυτό κλείνει, στον client ακόμα φαίνεται ανοιχτό running, για πάντα.
-
-
Καταρχήν να ευχαριστήσω που υπάρχουν δυο σχετικά event το μήνα. Έχω μόνο μια παρατήρηση και ήθελα τη γνώμη σας. Στο event που γίνεται για κάθε βασίλειο υπάρχουν πολλές φλέβες από κάθε είδος, που φυτρώνουν όλες μαζί. Καλό αυτό. Στην έρημο όμως που είμαστε πολλά άτομα, υπάρχουν μόνο δύο φλέβες από κάθε είδος, καθε φορά που φυτρώνουν. Οπότε μαζευόμαστε όλοι μαζί από όλα τα βασίλεια σ' αυτές τις δυό και δεν χωράμε. Κάποιοι χτυπιούνται για να χωρέσουν. Θα μπορούσαν να μπουν περισσότερες?
-
Αυτό γίνεται γιατί έχουν αυξηθεί πολύ αυτά που δεν ανταλλάσονται, δεν αποθηκεύονται, δεν πουλιούνται, δεν πέφτουν κάτω, δεν στοιβάζονται. Υποχρεωτικά, πολλά απ' αυτά τα κουβαλάμε στον κατάλογο. Επίσης αν τα βιβλία στοιβάζονταν θα γλυτώναμε πολύ χώρο. Και αν όλα γίνονταν αποθηκεύσιμα, πάλι θα γλυτώναμε χώρο.
-
Κλειδώστε το. Ευχαριστώ
-
Ναι το alt ήταν έχετε δίκιο γιατί το πρόσεξα χθές που το πατούσα απο συνήθεια
αλλά δεν άλλαζε η μπάρα. Εντάξει ας ελπίσουμε να το δουν σύντομα. Ευχαριστώ.
-
Πριν το update, με το πλήκτρο shift ( ή μήπως ήταν το alt
) άνοιγε η 2η σειρά της μπάρας συντόμευσης για όσο χρόνο είχαμε πατημένο το πλήκτρο. Συγχρόνως άναβε και η μπάρα ζωής πάνω από το κεφάλι του χαρακτήρα. Τώρα δεν γίνεται αυτό, δηλαδή δεν ανοίγει η δεύτερη μπάρα συντόμευσης με τον ίδιο τρόπο.
Είδα στις επιλογές και ρυθμίσεις ότι με το shift και το νούμερο 2 πας στη 2η σειρά αλλά δε σε γυρνάει μόνο του στην πρώτη. Μένει εκεί στη 2η.
Υπάρχει κάποιο άλλο πλήκτρο να μας πηγαίνει στη δεύτερη γραμμή συντόμευσης για όσο χρόνο είναι πατημένο?
-
Ευχαριστω. Μπορείτε να κλεισετε το θέμα
-
Ναι.. τι να κάνουμε να βοηθήσουμε;