Posts by CrazySergios

Λατρεύω αυτό το casual "ελα μωρέ εντάξει, μας ξέφυγε λίγο, το βάζουμε άλλη μέρα δεν έγινε και κάτι"..

Τώρα όσοι δουλεύουν ή έχουν λίγο χρόνο ή προσαρμόζουν το πρόγραμμα τους προς τα event, και εν τέλη μένουν να κοιτάνε τις οθόνες, δεν πειράζει.. έχει ο Θεός.

Ούτε συγνώμη, ούτε κάτι παραπάνω σαν event για επανόρθωση.. Δεν έχω ξαναδεί στην ζωή μου ολόκληρη τέτοια αδιαφορία από εταιρία για το παραμικρό..

Threea δεν είναι με εσένα το πρόβλημα μου, είναι γενικό. Όλοι αναστατωθήκαμε με αυτό που συνέβη.

Γενικά θα έλεγα πως τις αποστολές παιχνιδιού και τις ανταμοιβές τις έχει φτιάξει (Μάλλον) παιδί περίπου 10 χρονών όταν πρωτοβγήκε το παιχνίδι το 2008 και από τότε κανείς δεν ασχολήθηκε να κάνει κάτι.. ;(

Πάμε ένα tour παρέα με το wiki να σχολιάσουμε και να .. γελάσουμε;

Πάμε παραδείγματος χάρη στις αποστολές επιπέδου 90 και πάνω.

Απαιτούμενη εμπειρία επιπέδου 90 για 91 = 743 εκατομμύρια.. Ανταμοιβή αποστολής 6 εκατομμύρια..

ΑΝΤΕ το αντιπαρέρχομαι γιατί σαν άνθρωπος είμαι θετικός. ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ 10 πασχαλιές...

Ας παίζεις 2 αιώνες να βγάλεις τα quest αυτά για να πάρεις σύνολο 90 εκατομμύρια από τα 750 που χρειάζεσαι..

ΑΝΤΕ το αντιπαρέρχομαι κι αυτό.

Ανταμοιβές.. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ 1 ΔΕΡΜΑ ΛΕΥΚΗΣ ΤΙΓΡΗΣ ΣΤΑ 90+ lvl; ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΕΝΘΥΜΙΟ, ΕΝΑ ΔΟΝΤΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΥΡΑ ΣΚΟΡΠΙΟΥ;; ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΑΥΤΑ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ 90+ lvl;

Ακόμα και το 2009 να τα έδινε αυτά στα 90, πάλι άχρηστα ήταν..

ΑΓΝΩΣΤΟ ΦΥΛΑΧΤΟ ΚΑΙ 10 ΝΕΡΑ DOC...

2 ΑΓΝΩΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ...

ΕΔΩ ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΕ 1 ΒΕΛΟΝΑ ΣΚΟΡΠΙΟΥ ΣΤΑ 91+ lvl...

Άκυρο.. Εδώ ξεπεράσατε τον εαυτό σας... 10 Νερά Zin παλεύουμε από το lvl 30 να βγάλουμε και δεν τα έχουμε καταφέρει..

Και συνεχίζει... ;(;(

Ένα κομμάτι πάγου;; Ένα;; Και 40 εκατομμύρια εμπειρία από το 1,3 δις εμπειρίας του επιπέδου 93;;..

Εδώ όμως από κάτω θα έρθετε να κάνετε την ανατροπή και να με κάνετε ρεζίλι...

ΒΡΕ! ΒΡΕ!!;; 3 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΕΣ;; ΚΑΙ 14 εκατομμύρια εμπειρίας από τα 1,6 δις;; ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ 100 ΛΕΒΕΛ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ;; Λυπηθείτε μας κάπου κι εμάς...

Κομμάτι πάγου...

Και συνεχίζει.. Επίπεδο 96 σύλλεξε 100 ευλογημένη γη.. Ανταμοιβή : 1 ΑΓΝΩΣΤΟ ΦΥΛΑΚΤΟ...Άγνωστο Φυλαχτό.png

96 : Εμπόδισε την κατάρα - Ένα άνγωστο φάρμακο.. Άγνωστο Φάρμακο.png

97 : Stop the Banshee - Μία βελόνα σκορπιού...Βελόνα Σκορπιού.png

97 : Πίσω από την πόρτα - ΜΙΑ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗ...Σπασμένη Πορσελάνη.png

98 : Επείγον - ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΕΤΡΑΔΙΟΥ.. ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΤΑ 98 lvl...Κομμάτι Πετραδιού.png

98 : Οι ευχαριστίες του ναυάρχου : ΕΝΑ ΔΟΝΤΙ ΟΡΚ...Δόντι Ορκ.png

99 : Τρέξε στην φωτιά - 10 πασχαλιές...Πασχαλιά.png

99 : Ερεύνησε το φρούριο - 1 ουρά σκορπιού..Ουρά Σκορπιού.png

100 : Αντιύλη - 1 άγνωστο φυλακτό και 10 νερά Doc..Άγνωστο Φυλαχτό.png

100 : Βάμβα Nimbus - 2 ενθύμια του δαίμονα..Ενθύμιο του Δαίμονα.png

101 - Μυστιριώδες φρούριο - Ένα βιβλίο με κατάρες..Βιβλίο με Κατάρες.png

104 - Ματαίωση σχεδίων - 2 βελόνες σκορπιού.. Βελόνα Σκορπιού.png

Στο μεταξύ ενδιάμεσα σου δίνει και 6-7 πάσα αραχνοσπηλιάς.. Στα 100+ λέβελ ξέρω γω..

Επίσης το κάθε επίπεδο θέλει 2 με 3 δις εμπειρία και οι ανταμοιβές είναι 20 εκατομμύρια..

ΜΗΠΩΣ λοιπόν σιγά σιγά να γίνει κάτι; Όπως έγινε και με τις αποστολές κυνηγιού; Κάτι που να βγάζει νόημα στις αποστολές και τις ανταμοιβές; Αλλιώς τσάμπα υπάρχουν πραγματικά.. και πολλές από αυτές.. Πολλές όμως είναι ΚΑΙ δύσκολες και χρειάζεσαι πολλών ειδών αντιστάσεις και δρακόλιθους και φυλακτά για τα τέρατα ΚΑΙ πολύ χρονοβόρες...

Καλησπέρα.

Όπως ακριβώς τα λέει ο τίτλος. Όταν πιάσουμε τις αποστολές του Seon , έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε αξία επίθεσης (50) ή άμυνα (120) σαν μόνιμο μπόνους. Αυτό x3 αποστολές του Seon.

Το προφανές έιναι η μόνιμη αξία επίθεσης. Ωστόσο και 380 άμυνα μόνιμη δεν ακούγεται και λίγο. Έμπρακτα για το παιχνίδι τι αξίζει ;

Καλησπέρα.

Είμαι πολύ παλιός παίκτης και το παιχνίδι το είχα αφήσει για πολλά χρόνια, αρκετά πριν τις πολλές πολλές αναβαθμίσεις του.

Οι γενικές μου γνώσεις με πάνε μέχρι τα 105 λέβελ και τα boss που έχω παίξει εγώ ο ίδιος ήταν ο μπλε δράκος και η φωλιά του Μέλει.

Τώρα που έχω ξαναγυρίσει και παίζω πιο ενεργά υπάρχουν άπειρα πράγματα που δεν ξέρω και πολλά νέα αντικείμενα, που ενώ προφανώς βλέπω τα μπόνους τους, θα ήθελα κάποιος πιο έμπειρος να με συμβουλέψει.

Βραχιόλι Γρανάτη Βραχιόλι γρανάτη.png / Τουρμαλίνας Βραχιόλι Τουρμαλίνας.png-> Πιθανότητα ανάκτησης hp + αντίσταση σε παίκτη. Εκτός από την αντίσταση που πρόκειται για pvp γενικά, υπάρχει κάποιος λόγος να το κυνηγήσει κανείς; Γιατί τα βλέπω σε πολύ δυνατές τιμές. Εννοώ πως η ανάκτηση hp sto 5% προσφέρεται και στο εβένινο βραχιόλι που είναι πολύ πολύ ευκολότερο να αναβαθμιστεί κλπ.

Περιδέραιο κρυστάλλου ψυχής Κολιέ Κρυστάλλου Ψυχής.png -> Γενικά αν η ανάκτηση από τα παραπάνω αξίζει σε κάτι (boss κλπ), αξίζει να συνδυαστούν και να κάνεις stack τις ανακτήσεις;

Ρουμπινένιο κολιέ Ρουμπινένιο κολιέ.png / Κολιέ Γρανάτη Κολιέ γρανάτη.png / Σμαραγδένιο κολιέ Σμαραγδένιο κολιέ.png / Ζαφειρένιο κολιέ Ζαφειρένιο κολιέ.png/ Περιδέραιο τουρμαλίνας Περιδέραιο τουρμαλίνας.png -> Να φανταστώ αφορούν προφανώς μόνο το pvp κομμάτι και τις αντιστάσεις ;;

Και στα πιο σημαντικά..

Ρουμπινένια σκουλαρίκια Ρουμπιν. σκουλαρίκια.png -> Αντίσταση ικανότητας. Αφορά μόνο το pvp κομμάτι του παιχνιδιού ή λειτουργούν και στις ικανότητες των ανωτέρω επιπέδου boss; Αξίζουν δηλαδή προς pvm;

Σκουλαρίκια γρανάτη Σκουλαρίκια γρανάτη.png -> Μέση αντίσταση ζημιάς. Κάνει τόσο μεγάλη διαφορά στο exp και στα boss που αξίζει να θυσιάσεις επιθετικά σκουλαρίκια (Μέση ζημιά ή δυναμη) για να τα κυνηγήσεις ;;

Σμαραγδένια σκουλαρίκια Σμαραγδ. σκουλαρίκια.png -> Εντάξει. Μέση ζημιά, τα λέει όλα. Σίγουρα για metin. Παρόλα αυτά για boss; Λίγο με την από πάνω ερώτηση κολλάει αυτό.

Ζαφειρένια σκουλαρίκια Ζαφειρένια σκουλαρίκια.png -> Ζημιά ικανοτήτων.. Στον σαμάνο θεραπείας ας πούμε που έχω σαν βασικό, φαντάζομαι πολύ βασικά σκουλαρίκια για exp και boss για τα επιθετικά μου;

Ωκεανοπάπουτσα Ωκεανοπάπουτσα.png -> Αντίσταση στην ζημιά ικανότητας. Αν ισχύει η ερώτηση Στα ρουμπινένια σκουλαρίκια ως προς την αντίσταση ικανότητας και τα boss τότε αξίζει ο συνδυασμός τους;;

Πυροπάπουτσα Πυροπάπουτσα.png -> Σίγουρα η δύναμη σε τέρατα δεν συγκρίνεται.. Αλλά με εξαίρεση τα metins - που και πάλι εγώ προτιμώ γενικά τις αποκρούσεις σαν μπόνους - Αξίζει όταν πας σε κάποια boss, παραδείγματος χάρη, να θυσιάσεις τις αντιστάσεις 10% σε παπούτσια πχ Αστραπή, φωτιά κλπ για να πάρεις αυτό το παραπάνω 10% σε τέρατα; Είναι σχετικό και με τον εξοπλισμό σου φαντάζομαι.

Καλησπέρα.

Έχω έναν dropper 105 lvl οπλουργό.

Τα στατιστικά που δούλευα τόσο καιρό ήταν

max Vit

max Int

max Str

20 Dex

Δεν είχα ποτέ θέμα στο αν "Αντέχει" και η ζημιά του ήταν ικανοποιητική.

Το θέμα είναι ότι βλέπω πολλούς youtuber που προτιμούν ή να κατεβάσουν το vit και να maxάρουν το Dex ή να κατεβάσουν το Str και να maxάρουν το Dex.

Κάποιος Έμπειρος και σίγουρος να δώσει συμβουλές;

Τελικά καμία ενημέρωση ZedronKing ;; Μόνο 7,5 χρόνια πέρασαν από τότε που το συζητήσαμε ;(

Με 16 στο vit και μαξαρισμένα στα άλλα, δεν βλέπω να λειτουργεί..

Να το λέγαμε 50 vit, 60 int και μαξαρισμένα str + dex;

Καλησπέρα φίλε και καλώς ήρθες και πάλι.

Παίζω από το 2009 με κάποια διαλείμματα. Συμφωνώ πάνω κάτω σε όσα λες, απλώς πλέον δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες για να παίζεις με παρέα.. Περισσότερο έχει γίνει solo gaming θα έλεγα.

Εμένα με χαλάει ότι πολλά πράγματα για μικρούς χαρακτήρες πλέον είναι ανούσια και έχει αλλάξει η νοοτροπία του παιχνιδιού.

Παραδείγματος χάρη, αν ΔΕΝ έχει event, ποιο το νόημα να σπας metin; Να κυνηγήσεις να βγάλεις τι; Ένα λίθο τεράτων +4 (5m), έναν βιασύνης +4 (20m με το ζόρι) και καμία αύρα (7,5m) ; ... Ή boss; Αρχηγό ορκ, εννιά ουρές, Θάνατο, Αζαζέλ κλπ.. Να κάνεις ολόκλήρα dudgeon ή hunt για να πάρεις τι;

Γενικά έχει γίνει λίγο μονοδιάστατο το παιχνίδι σε δρακόλιθους και event. Εγώ προσωπικά βαριέμαι τους δρακόλιθους του θανατά..

Γενικά κι εγώ είμαι υπέρ της άποψης τα πιο μικρά "run" να έχουν καλύτερη λεία για διασκέδαση, αλλά η εταιρία είναι ξεκάθαρη ως προς το να έχεις ανάγκη να βάζεις λεφτά. Αν σου δίνουν επιλογές στα μικρότερα level δεν θα χρειάζεται να greedάρεις να φουλάρεις itemshop φορεσιές, κατοικίδια κλπ για να ανέβεις για yohara κι έπειτα.. Κι όχι μόνο Αζαζέλ κλπ, γενικά πριν τα 120 λέβελ πλέον μόνο δρακόλιθοι αξίζουν.

Κάποτε το να πήγαινες έναν παίχτη 90 είχε κάποιο νόημα. Τώρα πλέον οι 90+ μόνο να φαρμάρουν πρέπει για μεγαλύτερο επίπεδο.. Σκέψου ότι οι "μεγάλοι" παίκτες στον server ξεπετάνε σε 1-2 μέρες 92 λέβελ παίκτες για τα μαγέματα και για την είσοδο σε dudgeons.

Γενικά το παιχνίδι έχει χάσει την μοναδικότητα του θεωρώ με όλες αυτές τις προσθήκες.. Πριν χρόνια, το τι παίχτη θα φτιάξεις είχε κάποιο νόημα.. Παραδείγματος χάρη αν ήθελες bm ή τοξότη θα "χαιρόσουν" στα pvp αλλά θα σου έβγαινε η ψυχή να ανέβεις επίπεδο. Πλέον και αγριόσκυλο στην πρώτη πόλη να μπορούσες να διαλέξεις για παίχτη, κουμπώνεις δρακόλιους, φορεσιές και τέλος. πας 120.

Εν πάση περιπτώση +1 στην ιδεάρα, αλλά για τους παραπάνω λόγους ξέρουμε ΣΙΓΟΥΡΑ ότι δεν θα πραγματοποιηθεί.

υ.γ : Της ίδιας λογικής ήταν και η ιδέα μου κάποια χρόνια πίσω να αλλάξουν και οι λίθοι. Τι νόημα έχει το +150sp και το +300 hp και το +15 άμυνα, όταν πλέον μία πανοπλία σκοτεινόδρακου φτάνει να δίνει πάγιο bonus ζωής 6κ και μία πανοπλία σκοτεινόδρακου 730 άμυνα; Ας τους κάνουν να αναβαθμίζονται πέρα από το +4 σε ειδικό σιδερά μόνο από τους επίπεδο πρωταθλητές και πάνω με αναβαθμιστηκά που βρίσκεις μόνο σε yohara και πέρα. Θα δώσει λίγη δράση, ενέργεια και λογική.

Καλησπέρα, αν και έχω στείλει και τίκετ κάποιες ώρες τώρα και δεν ξέρω πότε θα απαντηθεί, θέλω να δω μήπως κάποιος άλλος έχει το ίδιο πρόβλημα.

Πάω να συνδεθώ το πρωί στο παιχνίδι και μου έδειχνε με κόκκινα γράματα πάνω από το "παίξε" ότι το παιχνίδι δεν είναι προσωρινά διαθέσιμο.

Κάνω αποσύνδεση και πάω να ξανασυνδεθώ και μου βγάζει "άκυρα στοιχεία σύνδεσης" στον κωδικό..

Λέω εντάξει, πόσο καιρό έχεις να κάνεις αποσύνδεση μπορεί να μπερδεύεσαι, Πατάω "ξέχασα τον κωδικό", μου έρχεται e-mail, κάνω τις διαδικασίες, όλα καλά. Πάω να συνδεθώ με τον νέο κωδικό και μου ξαναβγάζει "άκυρα στοιχεία σύνδεσης". Λέω κάτσε μην έχουμε φάει κάνα άσχετο ban, τόσα έχουμε ακούσει.

Πάω να ανοίξω έναν παλιό λογαριασμό, βάζω το mail και τον κωδικό του, "άκυρα στοιχεία σύνδεσης". Πατάω "ξέχασα τον κωδικό" ξανά όλη η διαδικασία, βάζω νέο κωδικό "άκυρα στοιχεία σύνδεσης"...

Λέω αν είναι δυνατόν.

Φτιάχνω καινούριο λογαριασμό gameforge με καινούριο e-mail. (Μόλις έφτιαξα ένα νέο email μόνο για αυτό). Κάνω την εγγραφή, πατάω ολοκλήρωση εγγραφής, γυρίζουν όλες οι κλεψύδρες, επί 10 λεπτά κολλημένο, δεν ολοκληρώνει την εγγραφή. Κλείνω ξαναανοίγω τον client, πατάω εγγραφή με το νέο email, μου λέει ότι χρησιμοποιείται ήδη.. Λέω "εεε θα έκανε την εγγραφή, απλά είχε κολλήσει"¨.. Πάω να συνδεθώ με τον ολοκαίνουριο λογαριασμό, με νέο e-mail .. "άκυρα σοτιχεία σύνδεσης" ...

Το έχει πάθει ποτέ κανείς ;; Ξέρεις κάποιος να βοηθήσει;;

Συμφωνώ με αυτό που λες αλλά όταν λες (Εκβιαστές τι κάνουν?) γιατι αυτό είναι σοβαρό

Δεν έχει πάρει κάτι το αυτί σου από παλιά; Πχ αν "έμπλεκες" με κάποιον από τους 10 μεγάλους του server ας πούμε σε βάζανε σε blacklist; Σε κυνηγούσαν παντού, μαθένανε ποια είναι τα μαγαζάκια σου και ασκούσαν βέτο σε λυτούς και δεμένους να μην αγοράζουν τίποτα από εσένα κλπ κλπ κλπ.

Τέλος πάντων, πικρή ιστορία το metin πλέον..

Αυτό είναι η πικρή αλήθεια με τον Ελληνικό διακομιστή. Πλέον παίζουν ελάχιστα άτομα, την αγορά την κινούν - ελέγχουν 2-5 άτομα και έχει πεθάνει αργά και σταθερά. Μόνο σε κάτι event Χριστούγεννα, Πάσχα κινούμαστε λίγο και στο lockdown 2 χρόνια πριν.

Εγώ προσωπικά που προσπαθώ να κρατώ μία επαφή με το παιχνίδι, δυσκολεύομαι αφόρητα. Δουλεύω αρκετές ώρες κι έχω πολλές υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να αφιερώνω λίγο χρόνο στο παιχνίδι. Επειδή στο μεταξύ δεν βάζω χρήματα για offline shops είναι ακόμα χειρότερο.. να βάζω 4-5 μαγαζάκια, να αφήνω τον υπολογιστή 4-5 μερόνυχτα ανοικτό, για να καταφέρω να πουλήσω πράγματα αξίας 1-2 won. Τα ακριβά αντικείμενα που βάζω σε κατάστημα δεν κουνιούνται με τίποτα... Ε και καταντάει κουραστικό όλο αυτό ..

Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως ακριβώς λειτουργούν και ανεβαίνουν οι ικανότητες αυτές;

Αλλά με λεπτομέρειες.

Παραδείγματος χάρη Έχω ανοιχτή την απόκρουση στροβιλισμού σπαθιού στο επίπεδο 1. Πόσα επίπεδα φτάνει; Το ανεβάζω με τα βιβλία "Απόκρουση Στροβιλ. σπαθ." ; Σαν τις ικανότητες; 17 με 20;

Και την ενίσχυση ικανότητας πως την ενεργοποιώ και την ανεβάζω; Μέχρι ποιό επίπεδο φτάνει και με ποιον τρόπο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όσους ασχοληθούν :thumbsup:

Προσπαθώ να κάνω στρατιωτικό σε ένα μικρό παικτάκη..

Αποστολή επιπέδου 18 : Παράνομοι της ερήμου.. Σερί αποτυχία 9 φορές. ΡΕ ΜΠΡΟ! ΝΑ θέλουμε 3 ώρες ένα quest. Και στην τελική γιατί αποτυχαίνει ο ρημαδοσταβλίτης; Δεν καβαλάω το άλογο καλά;;.. X(

οι κρισιμοδιατρησεις μπαινουν μαζι με τα pots, αυτο που γραφεις στο τελος το κανει η εστιαση

Θα έπρεπε να το κάνει η εστίαση αλλά δεν το κάνει. Λίγες φορές έχω αφήσει μικρά παικτάκια bakra που ξεκινάνε λευκού όρκου και καταλήγουν βόλτα στα chuong και τις γέφυρες..;

Θυμάστε παλιά που είχαμε ένα topic με τις αποτυχίες μας;

Εεε.. Με αφορμή τα σημερινά μου πάλι, είπα να το ξαναανοίξω, έτσι να σπαμμάρουμε λίγο .. :P

1 μήνας cor draconis μάζεμα .. Ούτε ένα μυθικό ... ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ..

Μετά είπα να το ρίξω στις αναβαθμίσεις να με παρηγορήσω. Έχω ένα δηλητήριο +5 με 43% μέση...

Εεεε.. Μην τα πολυσυζητάμε. 200 παπυράκια, 2 φορές έφτασε +6. Μέχρι εκεί .. Τώρα το βλέπω +4 :cursing:

Καλησπέρα,

Επειδή είμαι λίγο δεινόσαυρος και λείπω καιρό θα ήθελα κάποιος να μου εξηγήσει λίγο τα παρακάτω.

1.

Αυτά τα event λειτουργούν στις ανακοινώσεις των επίσημων event του μήνα - όπως τώρα - όταν λέει σετ event στις ανάλογες ημερομηνίες, ενώ

αυτά

λειτουργούν σε καθημερινή βάση όπως παλιά 7 στα 7 ;

Ή τα δεύτερα που ανέβασα δεν ισχύουν πλέον και έχουμε μόνο τα σετ event τα οποία και μπαίνουν όποτε τύχει και ανακοινωθούν;;

Ρε παιδιά, κάνω σε ένα παικτάκι μικρό άλογο, ικανότητες και βιολόγο τώρα τελευταία..

Το πρώτο πρόβλημα ήταν ότι έμπαινα πχ σήμερα και διάβαζα όλα τα βιβλία μαζί και έδινα τον βιολόγο.. Μεσημέρι ας πούμε. Έμπαινα την άλλη μέρα ίδια ώρα και διάβαζε τα μισά βιβλία και ο βιολόγος έλεγε "έλα ξανά σε 2 ώρες" κλπ..

Λέω ιδέα μου θα είναι ..

Κάνω χθες το μεσημέρι αποστολή αλόγου από επίπεδο 12 στο 13. Μια χαρά.

Πάω να την κάνω τώρα και συμβαίνει το παρακάτω.

ΠΩΣ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΣΕ 7 ΩΡΕΣ;; Καταρχήν ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Εγώ ΚΑΘΕ μέρα 6 το απόγευμα πιάνω βάρδια στην δουλειά μου. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΑΛΟΓΟ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΑΛΙ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ;;...

Δηλαδή όχι μόνο έχουμε ξεπεράσει το 24ωρο, το παιχνίδι θέλει περίπου 30-31 ώρες να κάνει reset αποστολή αλόγου ;;;....

Τα βιβλία πάλι, διάβασα 4 από τα 7 .. Στα 3 "Το chi εχει πλυμμυρήσει το σώμα μου".. Στο μεταξύ βιβλία χθες διάβασα 2 το μεσημέρι γιατί 3 είχα ραντεβού...

Εντάξει ξέρουμε ότι η εταιρία "κλέβει" στα πάντα για να αγοράσουμε επιταχυντές, εξορκισμού και τα συναφή, αλλά όχι κι έτσι... 30 ώρες+ για resset...

Γενικά τα rates του παιχνιδιού είναι αρνητικά στα πάντα. Για να μπορεί να σου τρώει λεφτά και για να σε κάνει να συνεχίζεις να παίζεις..

Rates σε βιβλία περίπου 33,3% (Γιατί με προσεκτική ανάγνωση με χ2,5% πάει 100% επιτυχία και επίσης μία ικανότητα από μ1 για g1 θέλει 55 πετυχέμενα βιβλία και στο σύνολο με ΑΠΕΙΡΑ πειράματα, μία ικανότητα τρώει περίπου 150 βιβλία. δηλαδή 1 προς 3, που σημαίνει στο περίπου 33,3%)

Rates σε quest αλόγου. περίπου 30-40%. Μου έχει αποτύχει μέχρι και 9 φορές σερί. Σπάνιες περιπτώσεις το πιάνει με 1-2 προσπάθειες.

Rates σε σπάνιο drop από μέτιν (πχ event items) - όστρακα - κ.ο.κ 10-20%

Rates σε 75+ αντικείμενα στην αναβάθμιση θα έλεγα 25-35% σε όλα τα + και περίπου 10% από +8 για +9.

Rates σε ζωδιακά, πρέπει να είναι 5 με 25% από +6 και πάνω.. Δηλαδή 25% - 20% - 15% - 5% κάπως έτσι (Από προσωπική εμπειρία)

Αδερφέ, το συναίσθημα το έχουμε νιώσει όλοι.

Να φαρμάρεις αντικείμενα και να ξοδεύεις 10άδες γουόν επί εβδομάδες για να μαζέψεις αναβαθμιστικά και παπυράκια δράκου.

Να λες "Επιτέλους μετά από 2-3 εβδομάδες σκληρού farming και αγορών κατάφερα να μαζέψω αναβαθμιστικά και παπυράκια για να κάνω 5 αντικείμενα +9"..

και καταλήγεις να μην δεις ΟΥΤΕ το +8 ....

Να χάνεις πράγματα κόπου 3 εβδομάδων σε ένα τέταρτο και να είσαι πάλι στο μηδέν...

το ίδιο και με δρακόλιθους.. Να παλεύεις να κάνεις μυθικό τέλειο σε τελευταίο επίπεδο και μετά από μήνες ξέρω 'γω, να σου βγαίνει με 2 μπόνους..

Να δίνεις ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ για φλόγες δράκου και μετά από 3 πατήματα να είναι ακόμα με 2-3 μπόνους..

Και εντάξει.. Για ανθρώπους που παίζουν 12 ώρες την μέρα ΚΑΘΕ μέρα, ίσως να μην είναι τόσο τραγικά.. Για εμάς που έχουμε σπίτια, νοίκια, δεή, και δουλεύουμε 12ωρα, έχουμε χρόνο να παίζουμε 1-2 ώρες ανά 2 μέρες δεν θα πω κάτι.. Είναι unplayable.. Για αυτό οι περισσότεροι το γύρισαν σε moba games και παίζουν παιχνίδια του μισάωρου.. Γιατί χωρίς άπειρες ώρες και άπειρο χρήμα στο metin, κλαις σε μία γωνία σε εμβρυακή στάση...