Posts by HAWK_C

Το παιχνίδι δεν σε αφήνει να φτιάξεις μαγαζάκια με τίποτα, ούτε με δέσμη κασμίρ ούτε με κανονική????τι έχετε κάνει στις δέσμες???μας πετάξει στο παράθυρο σύνδεσης όταν πάμε να φτιάξουμε,.έχω φτιάξει μαγαζάκι 10 φορές και πάντα με κάνει kick στη σύνδεση

Έλεως δλδ,.υπάρχει τρόπος να μη σε πετάξει όταν πας να το φτιάξεις???

Φίλε είσαι λάθος, το ότι έβαλαν γυναικείες φορεσιές δεν πάει να πει ότι είναι μόνο για γυναίκες κανονικούς παίκτες που κάθονται σε πισι αλλά για γυναίκειους χαρακτήρες εντός παιχνίδιου, τα έχεις μπερδέψει λίγο μου φαίνεται, αρκετοί έχουν σαμανες οπότε πολύ καλή κίνηση από την εταιρία

Το μποτάκι που σπαμαρει στη κλήση εδώ και 2-3 μέρες ότι πουλάει γουόν 9,80 ευρώ τα 10 γουόν θα μπει κανείς διαχειριστής να το μπαναρει επιτέλους???έχετε αφήσει στο ελεως τον σέρβερ μας, ένας διαχειριστής δεν εμφανίζεται ποτέ να κάνει κάτι, και μη πείτε κάντε τικετ και για αυτό το θεωρω αυτονόητο ότι πρέπει να συνδεθεί ένας διαχειριστής και να κάνει μπαν αυτήν την εξοφθαλμη παραβίαση των κανονισμών

Είστε σοβαροί???μας κάνετε πλάκα????δεν ξέρω τι γίνεται στην εταιρία αλλά αυτό που έγινε απόψε με τη βροχή Μετίν δεν το έχω ξαναδεί στα 11 χρόνια που παίζω. Βάλατε 10 μετινς και πολλά είπα 1 από κάθε επίπεδο στις περιοχές συντεχνιών, αυτό το ΟΝΟΜΑΣΑΤΕ ΒΡΟΧΗ ΜΕΤΊΝ???ποιον κοροϊδεύετε????όταν γράφετε βροχή Μετίν εννοείται βροχή από 100-200 μετινς και όχι ψιχαλα από 5-10

Είστε απλά απαράδεκτοι και γίνατε ρεζίλι για ακόμα μια φορά στα μάτια των παικτών. Γιατί έχετε υποβαθμίσει έτσι ένα από τα καλύτερα εβεντς του παιχνιδιού?να μας λέγατε ότι θα ρίξετε 5 μετινς να μην πάμε καν. Περιμένουμε αποζημίωση για το ότι πολλοί σίγουρα θα έβαλαν γάντια ιτεμ σοπ για να έχουν αυξημένο ντροπ και μετινς δεν είδαμε, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΞΕΦΤΙΛΑ

Ρε δεν ντρέπεστε όλοι σας που κάνετε παράπονα για τον κλαιεντ, το παιχνίδι σας φταίει ή ότι έχετε κονσερβοκουτια και κάρβουνα για να παίζετε από τη στιγμή που το παιχνίδι που είναι 15ετιας ζητάει ελάχιστες απαιτήσεις ενος διαστημοπλοίου μαζι με όλη τη νασα μέσα του?? Είναι ντροπή σας να κάνετε παράπονα για το καλύτερο παιχνίδι που υπάρχει στην κατηγορία του.....το ότι σας κάνει διάφορα δεν φταίει ο προγραμματιστής πίσω από αυτό αλλά ούτε η εταιρία που έχει τα δικαιώματα έκδοσης..... ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΊΖΕΤΕ, οπότε αφού φταίτε ΕΣΕΙΣ μη μιλάτε, αμάν πια τα είπα και ξαλαφρωσα, και επειδή έχει πολλους παρεξηγησιαρηδες το φόρουμ ελπίζω να καταλάβατε τη τραγική ειρωνία του ποστ μου

Φίλε,είναι μια πρόταση που την έχουμε κάνει στο παρελθόν,να μπει δλδ ένα δημοπρατηριο κυρίως για να μπορείς να βάζεις οφλαιν πράματα μέσα και την απέρριψαν.Τελικα μας έδωσαν τα οφφλαιν μαγαζάκια από όπου η εταιρία ως γνωστόν βγάζει από τη μύγα ξιγκι και δεν δουλεύουν κιόλας σωστά καθώς είναι μπαγκαρισμενα. Πιέζαμε για μια τέτοια αλλαγή για κάποια χρόνια,ότι και να προτείνουμε οι ηθινοντες θα σκεφτούν τρόπο να βγαλουν λεφτά,τίποτα δεν μας δίνουν τζάμπα και απλά είναι εξοργιστικο,η πιο φαταουλα εταιρία σε όλα τα ονλαιν παιχνίδια είναι.......

Γιατί έκλεισε το τοπικ που άνοιξα και προσπαθούσαμε να δούμε τι είναι ο Ziphius

Αν δεν σας αρέσουν αυτά που λένε είναι ξεδιαντροπο και απαράδεκτο να λογοκρίνεται και να κλειδώνετε τοπικς επειδή έτσι γουστάρετε,πείτε ξεκάθαρα ο Ziphius ανηκει ή όχι στην ομάδα,όλα του τα τοπικς παραινέσεις και πόστς παραπέμπουν σε μέλος της ΔΟ,τι δεν σας άρεσε από αυτά που είπαμε???δεν θέλετε να ακουστούν πράματα που πρέπει????

Ας ελέγξουν οι διαχειριστές του φόρουμ τα τοπικ σου και να δράσουν ανάλογα,όλοι όσοι μπαίνουν στο φόρουμ ξέρουν τι εννοω

Ρε φίλε δεν μας νοιάζει τι κάνεις στον ελληνικό σέρβερ,εγώ για τη συμπεριφορά σου στο φόρουμ λέω,και τι και αν βοήθησες τη κοινότητα στο ουγγρικό wiki,σου δίνει το δικαίωμα να ποσταρεις σαν διαχειριστης στο ελληνικό φόρουμ και να πρηζεις τους παίκτες???ΟΧΙ,ξαναζηταω να τον μπαναρετε

Μην ποσταρετε εκτός θέματος

Ζήτησα την άποψη σας για το συγκεκριμένο άτομο

Αντί να τρολαρεις απάντησε εντός θέματος φίλε

Γιατί να ζητησω να κλείσει???είσαι σοβαρός???για να δούμε τι θα πουν τα μέλη,συνεχίζω και ζητάω το Μπαν σου από το φόρουμ για τους λόγους που είπα στο αρχικό ποστ

Είσαι διαχειριστής???

Όχι,ανοίγεις πόστς και συμπεριφέρεσαι σαν διαχειριστής??ΝΑΙ,οι κανόνες δεν σου δίνουν αυτό το δικαίωμα,σταματα να το κάνεις

Δεν μιλήσαμε για το τι εισαι ή δεν είσαι στο παιχνίδι ,και δεν μας νοιάζει κιόλας,εδώ στο φόρουμ η συμπεριφορά σου δεν μας αρέσει,είναι ύποπτη

Μιλάς και φέρεσαι εκ μέρους της ΔΟ,με τα τοπικ σου παριστάνεις το διαχειριστή ενώ δεν είσαι το οποίο απαγορεύεται

Να σε μπανάρουν να τελειώνουμε

Ανοίγω αυτό το τοπικ για να συζητήσουμε για τον ziphius

Είμαι μέλος της κοινότητάς από το 2009

Τέτοια αντιμετώπιση μελους τόσα χρόνια δεν έχω ξαναδεί,γιατί δεν τον μπαναρει κανείς από τη στιγμή που φέρεται και γράφει σαν να είναι διαχειριστής

Ειλικρινά βλέπουμε μια εξωφθαλμη ανεκτικότητα από τη μεριά της ανύπαρκτης διαχειριστικής ομάδας της ελληνικής κοινότητας,όσοι έχετε απομείνει στη διαχειριστική ομάδα εγώ τουλάχιστον ζητάω να τον κάνετε Μπαν καθώς σύμφωνα με τους κανονισμούς απαγορεύεται να μιλάει και να φέρεται κάποιος εκ μέρους της ΔΟ και αυτός το κάνει έμμεσα αναφέροντας πόστς από άλλα φόρουμ ή ανοίγοντας νήματα που δεν συνάδουν με τους κανόνες του φόρουμ και του παιχνιδιού

Και αν δεν είναι έτσι όπως τα λέω παραπάνω τότε να μας πει κάποιος από την ομάδα αν ο συγκεκριμένος τύπος συνδέεται άμεσα ή έμμεσα με τη διαχειριστική ομάδα και γιατί δεν είναι επίσημα γραμμένος στα μέλη της ομάδας,ΑΝ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ

Έχω βαρεθει να μπαίνω φόρουμ και να βλέπω παντού το ziphious να κάνει like και να ανοίγει προκλητικα νήματα που παραπέμπουν σε κανόνες και λοιπά του παιχνιδιου

Περιμένω να δω τα σχόλια και των άλλων μελών του φόρουμ

Αυτά που λέτε δεν πρόκειται να γινουν ποτέ,ξεχαστε τα και δώστε εντολή σε διαχειριστη να κλειδώσει το τοπικ γιατί θα γίνει flame και θα υπάρχει διένεξη μεγάλη,καλά τα είπατε αλλά μέχρι εκεί ,άμα δεν αλλάξει πολιτικές η εταιρία μη περιμένετε τίποτα

Αν η αναβάθμιση προσφέρει καλύτερο ντροπ rate και καλύτερα αντικειμενα από τα κουτιά και έπισης πιο γρήγορη πρόσβαση σε συγκεκριμένες πίστες τότε εννοείται πως θα είναι ένα καλό update και το περιμένουμε. Το παιχνίδι βέβαια έχει πολλές παθογενειες εδώ και 10 χρόνια όπως το ότι η εταιρία δεν προσφέρει περιεχόμενο για νέους παίκτες ή δεν εισάγει πίστες για μικρά επίπεδα ώστε να έχει νόημα να έχει κάποιος ντροππερς σε χαμηλά επίπεδα ή βασικό παίκτη σε χαμηλά επίπεδα για να μπορεί να στηριχτεί για το meta game.

Ελπίζω να τοποθετηθεί πάνω σε αυτό το καυτο θέμα η κομα ή κάποιος SGM,είναι ντροπή εν έτει 2021 ο σερβερ να έχει ακόμα μποτάκια

Και εγώ τα συναντάω στο ναό να τρωνε τέρατα χωρίς να τα αγγιζουν και απλά βλέπεις ένα σύννεφο από κίτρινες αυρες του εξπ

Παιδιά έχει βγάλει ανακοίνωση η εταιρία στο ντισκορντ,μη ποσταρετε άδικα,το πρόβλημα είναι γενικό για όλη τη πλατφόρμα της εταιρίας και όχι μόνο για το Μετίν,όσοι αλλάξαμε κανάλι μας πετάξε ενώ όσοι φαρμαρουν σε χάρτες με αυτόματα μποτ δεν τους πέταξε

Τώρα περιμένουμε επίσημη ενημέρωση του τι πήγε στραβά,πάντως το πρόβλημα φαίνεται να είναι χοντρό και δεν θα φριαχτει λογικά απόψε

Συνενώθηκε~ Whitedrum

Πολύ καλή ιδέα,έτσι θα μπορούμε να πουλάμε σε παίκτες σε όλα τα βασίλεια μέσω κλήσης,αρκεί φυσικα να έχουμε τελειωμένες γλώσσες

Απο εμένα είναι +100

Φίλε μια χαρά ρίχνουμε γάντια από γκουταμα,κόλπο νεφρίτη κλπ,άμα καιγεστε τόσο που δεν μπορείτε να πληρώνετε υπάρχουν 2 λύσεις, 1)φτιάχνετε σε κάθε λογαριασμό έναν 90αρη και απο πισω του ντροππερς και 2)αγοραζετε κουπόνια των 50 ΔΝ από τα μαγαζάκια έναντι 140-160μ το ένα και κάνετε τη δουλειά σας για κάθε σας λογαριασμό ακόμα και αν έχετε στο λογαριασμό μόνο μικρούς ντροππερς, η εταιρία δεν θα κάνει αυτό το πράμα που προτείνετε,λύσεις υπάρχουν