Yocasta Student

• Member since Oct 14th 2015
  • Last Activity:
Profile Hits
9,973
  • Good bye, [GA]Yocasta! :)
  • Το καλύτερο [GA]! :)
  • κολημενα μετιν γιγαντεσ πολλαααα
  • O FOVISTIKOS ME EKLEPSE TOU EDWSA OLA MOU TA YANG GIA NA ME XPAREI KAI TA PHRE KAI EFYGE KAI DEN ME XPARE POTE!!! ZHTW H NA TON KANETE BAN H NA PARW TA YANG MOU PISW! IG NAME:Skotosss
  • Οι μόνιμοι αποκλεισμοί δεν αφαιρούνται. Κουτί μαθητευόμενου είναι ένα είδος βοηθείας για νέους παίκτες
  • Καλησπερα χρειαζομαι την βοηθεια σας.Επαιζα παλια και θελω να ξαναρχισω. 1)Ειχα φαει παλια ενα μπαν μονιμο αλλα επειδη εχουν περασει τοσα χρονια δεν γινεται να μου το βγαλουν?Και αν ναι πως μπορω να συνδεθω με τον παλιο account moy? 2)Υπαρχει καποιου ειδους βοηθεια που μπορω να παρω στα πρωτα λεβελ ωστε να βγαλω εφκολα ιτεμσ γιατι δεν μπορω να παιξω ετσι ειναι πολυ δυσκολο να παιξω απο το 0 και στο να βγαλω ιτεμσ και στο να αναιβω και στο να κανω τα quests.Ty
    • Οι μόνιμοι αποκλεισμοί δεν αφαιρούνται. Κουτί μαθητευόμενου είναι ένα είδος βοηθείας για νέους παίκτες
  • Love Yocasta Vote Yocasta From President of Greece
  • -
  • Καλησπέρα.. αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα σχετικά με τν εικόνα της κλαν μου.. ο.φάκελος upload δν υπάρχει στν φάκελο του metin2... Μήπως κάνω κάποιο λάθος η απλά εχει κάποιο πρόβλημα??
    • Δημιουργήστε ένα φάκελο εσείς με όνομα upload και δοκιμάστε ξανά
    • Το εχω δοκιμάσει και αυτόν τν τρόπο.. Απλά μου φαίνετε περίεργο με το.κατέβασμα του παιχνιδιού που δν.υπαρχει ο φάκελος upload με της εικόνες
  • συγγνώμη, δεν ημουν στον υπολογιστή
  • to metin2 exei chrasari kai den anigi
  • πρέπει να κάνετε ticket
  • ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ! ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΑΙΣΑ ΤΗΝ ΠΑΝΟΠΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΜΑΙΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΆΡΩ ΠΙΣΩ; ΠΛΖ
  • τα μεταφορικά κουτιά ποτε θα μας τα δωσετε για τα πετ μας?
  • Gm μια ερωτηση... Το event okey ειναι ενεργοποιημενο τωρα; Η αργοτερα το πρωι;
    • stis 3 h wra meta to mesimeri
  • To exp den einai energopoihmeno,beite sto paixnidi,arketoi exoume plhrosei rings gia.shmera
  • Πουθενά δεν λέει ότι μπορεί να χάσεις το λογαριασμό σου Επειδή ψαρεύεις χωρίς ( Hack) ..... ξυπνήστε λιγο
  • Αν ήμουν λάθος Ναι ας φάω Μπαν μόνιμο αλλά από την στιγμή που δεν έκανα τίποτα χαχαχα έχω ριξη χρήμα μάγκες τα θέλω πίσω άντε μπράβο
  • Έχω φάει Μπαν όπως όλος ο κοσμος που ψαρεύει δεν έκανα κανένα λάθος ούτε στα λόγια ούτε στον τρόπο παιχνιδιού μου έχω ένα εμαιλ που δεν ξέρω αν είναι το σωστό του λογαριασμού δεν είναι σίγουρος είναι παλιό και πήγα να κάνω εγγραφή στο support.metin2 και δεν μου έρχεται εμαιλ για ενεργοποίηση.. το έχασα το λογαριασμό???