Cerise Master
- Member since Jul 9th 2011
- Last Activity:
- Profile Hits
- 16,023
-
Εχτες μετα την συντηρηση οταν συνδεθηκα στο παιχνιδι οι παιχτες μοου βρεθηκαν στο μπλε βασιλειο και σε αλλα ακυρα σημεια και τους ειχαν ξεντυσει ολους απο items,yang και pet αμεσως εστειλα ticket περιμενοντας απαντηση την οποια δεν την πηρα και βγηκα απο το παιχνιδι. Σημερα που μπηκα να μπω να δω αν εχω απαντηση μου πηραν και αλλα πραγματα,yang-won οπως και τα υπολοιπα τα πετ.Ολα αυτα εχουβ συμβει μετα την συντηρηση και μεχρι τωρα επιτηδες δεν εχω αλλαξει κωδικο για να δω μεχρι που 8α παει. Ελπιζω να εχω συντομα απαντηση απο εσας.
-
kalispera. den mporw na dw ola ta antikimena sto itemshop. to epsaksa ligo se paliotera post kai kateliksa oti auto ginete epidi o logariasmos mou ine sindedemenos se steam account.Exw stilei ticket gia tin epilisi tou provlimatos. tha ithela an ginete na me eksipiretisei kapios oso to dinato pio grigora. Euxaristw
-
https://board.gr.metin2.gameforge.com/index.php/Thread/41900-Aias-O%CE%B9-%CF%80%CF%8D%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CF%87%CF%84%CE%AD%CF%82/ Καλησπέρα. Σχετικά με τον περιορισμό στην κατακόμβη του διαβόλου: Κλειδώνει στα 86 και έχουμε αποστολή για Τάρταρο και Χάρο την οποία στα 87 που δεν έχουμε τελειώσει ρετσίνια δεν μας την έχει δώσει ακόμα. Πώς ακριβώς θα την κάνουμε??
meno_pou